تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها

پیگیری دستگاه قضا برای حل موضوع حریم اختلافی مشهد و طرقبه شاندیز

  • کد خبر: ۱۱۳۳۲۸
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
  • ۱
پیگیری دستگاه قضا برای حل موضوع حریم اختلافی مشهد و طرقبه شاندیز
معاون دادگستری خراسان رضوی از ورود جدی این مجموعه به موضوع حریم اختلافی مشهد و طرقبه شاندیز خبر داد.

سعیده آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ حریم اختلافی شهر مشهد با شهر‌های طرقبه و شاندیز، موضوع جدیدی نیست و سال هاست که پرونده باز آن بی نتیجه مانده است. اختلاف نظر چنان در این باره زیاد بوده که حل گره حریم پایش را فراتر از استان گذاشته است و بسیاری از چکش کاری‌های لازم در پایتخت انجام می‌شود.

تعیین تکلیف این مرز که همچنان نیز محل اختلاف است، از این نظر که زمین‌های زیادی در این محدوده بلاتکلیف مانده اند، اهمیت زیادی دارد و تا زمانی که این اختلاف به توافق و نتیجه‌ای ختم نشود، فضا برای سودجویی زمین خواران و تهدید فرصت طلبان برای تصرف طبیعت منطقه و از آن مهم‌تر ایجاد مانع برای برنامه‌های توسعه‌ای بازخواهد بود؛ موضوعی که به نشست خبری معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی نیز کشیده شد و سیدامیر مرتضوی از پیگیری جدی دستگاه قضا برای حل وفصل این مسئله خبر داد.

او دیروز در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضائیه در دادگستری خراسان رضوی برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرا درباره برنامه دستگاه قضا برای تعیین تکلیف این اختلاف قدیمی، اظهار کرد: اختلاف حریم مشهد با طرقبه وشاندیز مربوط به سال ۱۳۸۶ بوده و متأسفانه مکاتبه‌ای که باید انجام می‌شده تا مرز مشخص شود، درست انجام نشده است. این موضوع دو حوزه سیاسی و جغرافیایی را دربر‌ می‌گیرد و وزارتخانه‌های کشور و راه وشهرسازی در آن دخیل هستند.

وی بیان کرد: جلسه ویژه‌ای میان شهرستان طرقبه وشاندیز و مرکز استان برگزار شد و از آن‌ها دعوت کردیم که هرچه سریع‌تر استانداری طرحی را درباره تفکیک دقیق طرقبه وشاندیز از شهرستان مشهد بدهد. با این حال و با وجود ابلاغ مکاتبات مربوط به این موضوع از سوی قوه قضائیه به دو وزارتخانه، ابتدا باید این طرح در مرکز استان توسط اداره کل راه وشهرسازی و معاونت‌های سیاسی و عمرانی استانداری آماده شود و پس از آن به دو وزارتخانه مرتبط اعلام و درنهایت تصویب و ابلاغ شود که هنوز این اتفاق نیفتاده است.

مرتضوی ادامه داد: به طور جدی این موضوع را پیگیری می‌کنیم. به این دلیل که با مشخص نشدن وضعیت، اتفاقات خوبی در این زمینه نمی‌افتد. این منطقه اختلافی است و زمانی که به نفع باشد، دو طرف ماجرا خود را مالک می‌دانند و وقتی اتفاقی رخ می‌دهد، خود را مالک نمی‌دانند.

وی درباره جانمایی مکانی مشخص برای برپایی تجمعات، گفت: قانون، شهرداری‌ها را به این جانمایی مکلف کرده است و در این حوزه باید برنامه‌ای برای جانمایی در نظر گرفته شود که در حال انجام تذکرات و مکاتبات آن هستیم. البته بین تجمع و تحصنی که هدفمند و براساس جریان سیاسی است و دیگر تجمع‌ها باید تفکیک قائل شویم.

در این باره باید سازمان‌ها و دستگاه‌ها پاسخگو باشند و تجمعات چاره کار نیست. باید درباره موضوع‌های گوناگون چند نفر نماینده، خواسته افراد را به صورت مکتوب ارائه دهند تا پیگیری شود.

به طور مثال جابه جایی پادگان ارتش و بازگشایی راه مردم، با سرعت عمل قوه قضائیه، اقدامات شهرداری و کمک ارتش اتفاق خوبی را رقم زد و پس از ۲۳ سال این راه باز شد؛ بنابراین اگر ورود به موضوع‌ها جدی‌تر و به موقع باشد، بهتر است. معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان درباره ایده شهر ترمیمی که شهرداری مشهد آن را مطرح کرده است، بیان کرد: شهر ترمیمی به دنبال این است که تا حد امکان از روش‌های میانجیگری و مردمی استفاده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صادقی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
0
0
از مسئولان محترم نظام جمهوری اسلامی تقاضا داریم واقعا اگر دلسوز نظام و دلسوز مردم هستند دست از لجبازی و باند وباند بازی و منافع شخصی و گروهی بردارند و مسئله مرز اختلافی طرقبه شاندیز با مشهد را حل و فصل کنند مردم دارند نابود می شوند دارند از بین می روند صبر مردم به اخر رسیده با این تورم و کرایه خانه ها اون وقت شماها فقط و فقط به فکر خودتان و پست هایتان هستید نه به فکر جلب رضای خدا و رضایت مردم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->